Rekisteriseloste

HENKILÖTIETOLAIN MUKAINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterin ylläpitäjä

Nimi: Elsa & Eemil Oy
Y-tunnus: 2732398-5
Osoite: Kellonperät 17, 40800 VAAJAKOSKI

Rekisteristä vastuussa oleva henkilö

Pauliina Kotamäki
Puh. 040 7298687
Rekisterin nimi:  Elsa & Eemil Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään yhteydenpitoon ja markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Mahdollisuus lähettää asiakkaalle markkinointiviestejä, mikäli asiakas on antanut tähän erillisen suostumuksen asiakastiliä tehdessään. Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

Uutiskirje

Asiakas voi tilata uutiskirjeen niin halutetessaan. Uutiskirjeen postituslistalta eroaminen onnistuu helposti klikkaamalla uutiskirjeen "poistu postituslistalta" painiketta.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen alkaessa ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä muutoksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas luo tunnukset verkkokauppaan tai tilaa tuotteita. Markkinointikielto valitaan rekisteröityessä. Asiakas voi muuttaa myöhemmin markkinointikieltoaan.

Tietojen luovutukset

Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteri säilytetään sähköisessä muodossa. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen käsittelemiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät ja mahdolliset kumppanit. Halutessanne muuttaa tai poistaa asiakastietojanne pyydämme teitä olemaan yhteydessä rekisterin ylläpitäjään.